Musikunderhållning

Uppkommande konserter

Under septemeber månad 2018 och sedan en gång i månaden så spelar vi på Söderkrogen i Södra Ekkällan i Linköping. Välkomna dit. Kolla mer på vår eller Söderkrogens FB-sida.

Vi har många andra privata tillställningar som vi inte skriver här men det kommer snart fler officiella uppträdanden. Håll utkik här eller på vår Facebook sida.

Musikunderhållning

Jamie & Lukas uppträder på alla sorters event. Vi skräddarsyr vår repertoar efter dina önskemål. Vi har uppträtt på många olika event, så som bröllop, begravningar, fester, äldreboenden eller i privata tillställningar.

Kostnad sker enligt överenskommelse.


KeyChange Musikterapis Facebook feed

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: (#10) This endpoint requires the 'manage_pages' or 'pages_read_user_content' permission or the 'Page Public Content Access' feature. Refer to https://developers.facebook.com/docs/apps/review/login-permissions#manage-pages and https://developers.facebook.com/docs/apps/review/feature#reference-PAGES_ACCESS for details.
Type: OAuthException
Code: 10
Please refer to our Error Message Reference.

" Mitt samarbete med Lukas i Keychange musikterapi under musikhjälpen -15 fungerade utmärkt. I våra möten inför och under projektet hade vi ett gott samarbete och det är enkelt att arbeta med Lukas. Stämningen är öppen och det är alltid nära till skratt även att det är effektivt och fokuserade möten. Man kan som samarbetspartner lita på att Lukas gör det han åtagit sig och mer därtill. Det känns tryggt att ingå i olika projekt med Keychange musikterapi och jag rekommenderar allt framtida samarbete."

Med vänlig hälsning,

Vikky Schander- konstnär

"Efter musikterapisessionen, där avslappning var målsättningen, upplever jag nu ett inre lugn och en övertygelse om att jag behöver vara sann mot mig själv i mina val. " - Rebecca Björkholm, Linköpingposten

"Vi avnjöt underbart vacker sång från musikalartisterna Lukas o Jamie, julkänsla och tårar flödade"

- Nöjd kund vår julfest